Proizvodnja

oooooooo

 

Naši osnovni proizvodi su pravljeni od kvalitetnih celuloznih i reciklažnih papira. U svom proizvodnom asortimanu imamo različite dimenzije toaletnih papira u listićima i u rolnicama, složivih ubrusa i ubrusa u rolni, kao i salveta. Za sve dodatne informacije vezane za pakovanje, preuzimanje ili dostavu robe nas možete kontaktirati putem mail-a ili telefonom.

 

Složivi celulozni beli ubrusi Složivi reciklažni ubrusi Celulozni beli ubrusi u rolni
Pravimo ih u pakovanjima od 200 i 250 lista, dimenzija 22x22cm i 16x22cm. Svako pakovanje je obmotano celofanom, pa upakovano u paket. Broj pakovanja u paketu kupac može birati. Pravimo ih u pakovanjima od 200 lista. dimenzia 22x22cm u sivoj i zelenoj boji. Svako pakovanje je obmotano celofanom, pa upakovano u celofanski paket. Broj pakovanja u paketu kupac može birati. Pravimo ih u rolnama od 200 i 400 lista, dimenzija 22x22cm i 20x22cm. Rolne mogu biti upakovane pojedinačno u celofan ili u celofansko pakovanje, gde broj rolni u pakovanju kupac sam može izabrati.

Celulozni beli toalet u listićima Celulozni beli toalet u rolnici Celulozne bele salvete
 Pravimo ih u pakovanjima od 200 lista.  Svako pakovanje je obmotano celofanom,  pa upakovano u celofanski paket. Broj  pakovanja u paketu kupac može birati. jdhfhasjf asjdhf asjf jasjdhf adjs  jshdfjahs  jhjhhjhjkhjk jhdjfhajshf jhdfjhajshf kjashfjs a jdhfhkjh Tolnice se prave od 140 i 150 lista. Rolnice se pakuju u celofanske pakete od većeg broja rolnica čiji broj kupac može sam birati. voooooovvvvvvvvv. dfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfd  dfdfdf f fdfdsfjs k kdas lkjkldfjakl   kjgfkja klsjdkfdjal k kdjfakjfkja klsjfkj lksajfk kjksjjf kjdfkjkfg Salvete se prave u pakovanjima od 100 komada dimenzija 30x30cm, 30x28cm i 30x26cm. Pakovanja su obmotana celofanom, pa upakovana u celofanski paket. Broj pakovanja u paketu kupac može birati. Salvete se takođe prodaju i u rifuzi (3000 komada u paketu).